Vol inspiratie de herfst in!

Ik ben een fijne samenwerking aangegaan met zes bijzondere vrouwen, die jou elk iets moois te bieden hebben. Zoals je zult begrijpen, ben ik hier erg enthousiast over!

 

Vanaf 17 september stel ik dagelijks één van deze bijzondere dames aan je voor op mijn Facebook, LinkedIn & Instagram pagina's.

En dat niet alleen... want elke dag heeft één van deze vrouwen een speciaal cadeau voor jou:

 

* Merk jij dat je ook vaak “verkeerd” ademt, een benauwd gevoel hebt, of vervelende vage klachten hebt? Dan is de Gratis mini cursus 'Hoe kom ik van mijn hyperventilatie af' van Nicole Smit, eigenaresse van Hyperventilatiecoach iets voor jou.

 

* Ooit wel eens op een retreat willen gaan? Astrid van de Online Yoga School verzorgt een Stay at home retreat, gewoon vanuit je eigen huis. De retreat is geschikt voor iedereen, dus ook voor jou!

 

* In alle drukte en chaos van alledag jezelf vergeten: geldt dit ook voor jou? Besteed je te weinig tijd, aandacht en energie aan jezelf? Doorbreek je oude patronen en pak dit stap voor stap op met jouw persoonlijke ME Time Project van Cherryl van Cherryl Challenges!

 

* Vakantie voorbij, kortere dagen, regen, vaker binnen, op de bank... Wil jij weer fit en gezond worden, zonder te sporten? Dan is het tijd voor Karens PowerTalk! Doe mee met het gratis online webinar van Karen van de Zession Powerwalkschool.

 

* Vind jij het ook lastig om mooie foto's te maken van je kinderen? Ze te vangen zoals ze echt zijn?

Dan deelt Natasja van Natasja de Nijs fotografie graag een aantal tips met jou die je makkelijk kunt toepassen!

 

* Wil jij meer gelach, minder gemopper en meer gezelligheid in jouw gezin? Doe dan mee aan de Gratis Challenge Focus on the Good van Mirjam van You & Me Psychologie. Je ontvangt praktische oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt én je merkt direct een positieve verandering in jouw gezin. 

 

* Weg met de strenge diëten en afslankhypes! Terug naar puur gezond eten. Want dat is de beste oplossing als je wilt afvallen en je energiek & goed wilt voelen. Wil jij dat ook? Dan heb ik ook een cadeau voor jou, namelijk het gratis e-book Puur, licht & lekker in je vel van Balance & Blossom. 

 

Ben je nieuwsgierig? Wil je meteen zo'n mooi gratis cadeau bestellen?

Klik dan op onderstaande knop en bekijk & bestel de mooie gratis cadeaus, die wij jou aanbieden.

 

Kun je niet kiezen?

Dan neem je ze toch allemaal! Zo ga jij vol inspiratie de herfst in.

 

Liefs, Erica x

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0