Wandelcoaching

Twee vliegen in één klap: bewegen & coaching!

Wat ben ik toch een bofkont. Al wandelend voer ik mooie gesprekken met bijzondere dames over het strand, in het bos en in het mooie buitengebied van 's-Gravenzande.

 

Ik merk dat de vrouwen die ik al wandelend begeleid, letterlijk en figuurlijk beter in hun vel komen te zitten. We bewegen lekker buiten, in de frisse lucht. Dit doet zowel lichamelijk als mentaal goed.

 

Oogcontact is niet noodzakelijk, terwijl dit tijdens een gesprek aan tafel soms lastig of ongemakkelijk kan aanvoelen. Vooral bij het bespreken van gevoelige zaken als eetbuien en emoties.

 

De natuur motiveert, inspireert en brengt tot rust. Hierdoor wordt het stiller in jouw hoofd, waardoor je makkelijker tot inzichten komt en je beter kunt luisteren naar je gevoelens en behoeften.

 

Kan ik jou al wandelend helpen gezonder te leren eten, uit de ban van eetbuien helpen, of adviezen geven over het krijgen van meer balans? Ik weet zeker: na een wandelconsult voel jij je geïnspireerd, licht, energiek en gemotiveerd

Hoe werkt het?

Voor aanvang stuur ik je per mail een intakeformulier toe. Hiermee krijg ik inzicht in jouw vraag. Ik bereid me hiermee voor, zodat ik jou professioneel en op maat advies kan geven.

 

Wil je een analyse van je voedingsdagboek ontvangen tijdens het wandelconsult? Dan vraag ik je gedurende enkele dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierop krijg je tijdens het wandelconsult uiteraard uitgebreid feedback en advies. De voedingsdagboek-analyse ontvang je na afloop ook in je mailbox.

 

Waar kan een wandelconsult over gaan? Hierbij kun je denken aan een gesprek over: de basis van gezond eten, de basis van mindful eten, gezonde maaltijden, tips over ontspanning, beweging, zelfzorg, emotie eten of het aanpakken van snaaibuien.

 

Tijdens het wandelconsult denk ik met je mee en gaan we samen op zoek naar oplossingen. Ook krijg je van mij tips en adviezen die je helpen om gewenste veranderingen om te zetten naar nieuwe gewoonten.

 
Een wandelsessie duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats in de regio 's-Gravenzande of Den Haag. We kunnen bijvoorbeeld naar het bos, strand of het mooie Solleveld (waar ik een passe partout voor heb).
Eventueel sluiten we het gesprek af met een mok koffie of thee bij een restaurantje.

 

Zijn er na afloop nog dingen waar je tegenaan loopt en nog wat hulp bij nodig hebt? Ik sta graag voor je klaar, dus stuur me gerust een bericht!

Voordelen Coaching & Coffee

 • Wandelcoaching is laagdrempelig en informeel
 • Je slaat twee vliegen in één klap: beweging en coaching tegelijk!
 • Wandelcoaching kan ook deel uitmaken van een heel traject
 • De sessies zijn absoluut niet zwaar of heftig
 • Je kunt een eenmalig wandelconsult aanvragen, maar wil je gedurende langere tijd aan een bepaald onderwerp werken? Dan kun je ook een aantal sessies inkopen
 • Dit is jouw moment! Om te praten over dingen waar je tegenaan loopt, over dilemma's, of als het je niet lukt om je doelen te bepalen of bereiken
 • Samen gaan we op zoek naar oplossingen
 • Je krijgt van mij concrete tips en adviezen waar je meteen wat mee kunt!

 

Prijs & Praktisch

Wat krijg je?

 • Een gesprek van ongeveer anderhalf uur al wandelend door het bos, over het strand of de duinen
 • Concrete tips en adviezen, waar je meteen wat mee kunt 
 • Indien je een voedingsdagboek-analyse wenst, dan bespreken we deze en krijg je deze digitaal nagestuurd
 • Is iets je toch niet helemaal duidelijk, of heb je na afloop nog een vraag? App me gerust! Ik sta graag voor je klaar.

Wat kost het?

Jouw investering voor een wandelconsult is slechts:

 

€ 59,-- inclusief BTW (zonder analyse van je voedingsdagboek)

€ 69,-- inclusief BTW (met analyse van je voedingsdagboek, die je tevens krijgt toegestuurd)

 

Speciaal voor jou

Koop je meer Coaching & Coffee consulten tegelijk in? Dan maak ik een strippenkaart en krijg je uiteraard korting!

Recensie

Michelle (37) ging driemaal wandelen

Ik wilde graag gezonder eten maar het lukte me niet om mijn eten op de rit te krijgen. Eigenlijk wist ik heel goed wat ik moest doen om me fitter te gaan voelen en zelfs af te vallen, maar die knop wilde niet om. Ik had echt een beetje hulp nodig. 
Bewegen was nog zoiets. Je kent het vast wel. De wil is er, maar de motivatie  niet. 
Wandelcoaching was dus echt een schot in de roos!

Ik ben drie keer wezen wandelen met Erica. Alle drie de keren zijn we naar het mooie Solleveld gegaan en hebben we de wandeling afgesloten met een theetje bij het landhuis daar. De wandelingen deden mij letterlijk en figuurlijk goed. Ik kreeg tips maar dat niet alleen. De wandelingen zorgden voor inzicht en een verandering in mijn mindset.

Beroepsvereniging & Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. 
Dit is goed voor mij, maar zeker ook voor jou. 

 

Aangesloten zijn betekent dat ik een erkend diploma heb en dat ik mij moet houden aan een aantal belangrijke protocollen & richtlijnen. Ook moet ik mij regelmatig bijscholen.

 

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kom je wellicht in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van mijn begeleiding

Je betaalt je premies toch... dus zonde om te laten liggen, nietwaar?

 

Let op
De factuur die je aan het begin van het traject ontvangt, dien je zelf aan je ziektekostenverzekering te overleggen.
Balance & Blossom verzorgt de vergoeding niet namens jou: hiervoor ben je zelf verantwoordelijk.